Ηλεκτρονικό Έγκλημα

Για τις εταιρείες, τους επαγγελματίες αλλά ακόμα και τους ιδιώτες, οι εσωτερικές και εξωτερικές επιθέσεις στα δικά τους συστήματα πληροφορικής ή η απώλεια ευαίσθητων εταιρικών ή πελατειακών ή προσωπικών δεδομένων είναι συνήθως καταστροφικά σενάρια. Τα έξοδα, η φήμη, ή ακόμη και οι κυρώσεις από τις ρυθμιστικές αρχές σε αρκετές περιπτώσεις είναι πολύ αυστηρές. Η κατάλληλη, έγκαιρη ανταπόκριση στα περιστατικά εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο αποτελεί βασικό παράγοντα για τις ζημιές που προκύπτουν σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου είναι μερικές φορές πολύ δημιουργικοί, έτσι προστίθενται ή αλλάζουν σχεδόν καθημερινά νέα πρότυπα επίθεσης. Καλύπτουμε το πλήρες φάσμα ενδεχόμενων περιστατικών και κινδύνων από το εξειδικευμένο επιτελείο ψηφιακών ερευνητών μας όπως:

Επιθέσεις χάκερ (Advanced Persistent Threat, APT)Διαρροές δεδομένων
Επεξεργασία δεδομένων και κατάχρηση συστημάτων πληροφορικής
Χειρισμός και κατάχρηση των εγκαταστάσεων παραγωγής
Ransomware και κρυπτογράφηση Trojan
Κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS)
Επιθέσεις κοινωνικής μηχανικής – rootkits, spoofing, , spyware

Τα μηνύματα απάτης όπως ο “ψεύτικος Πρόεδρος” / Fake CEO Cyber Incident Response σημαίνει εύρεση και κλείσιμο τρυπών ασφαλείας, επίλυση “διάρρηξης” και ζημιών και εντοπισμός του εισβολέα. Επιπλέον, διερευνώνται οι αιτίες στο περιβάλλον πληροφορικής σας.

Ηλεκτρονική δολιοφθορά

Εντοπισμός ψεύτικου προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο την δυσφήμηση σας.
Ψηφιακή παρενόχληση
Ταυτοποίηση ψηφιακής παρενόχλησης
Εξακρίβωση κακόβουλης διείσδυσης στο δίκτυο σας

Η C.M.I Investigation πρωτοπορεί στην ψηφιακή έρευνα αλλά και στην πρόληψη των συστημάτων πληροφορικής με το ειδικά καταρτισμένο επιτελείο της σε θέματα κυβερνοχώρου. Με απόλυτη εχεμύθεια, διακριτικότητα και βαθιά γνώση θα ανταποκριθεί γρήγορα και άμεσα εντός και εκτός Ελλάδος δίνοντας την ταχύτερη δυνατή και επαγγελματική λύση στο πρόβλημα σας.

 

 

Ιδιωτική έρευνα?

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τους τίτλους : ντετέκτιβ, ιδιωτικός ντετέκτιβ, Ντετέκτιβ Αθήνα κτλ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρείτε απαντήσεις στο θέμα που σας απασχολεί.