Εφαρμογές Η/Υ & Κινητά τηλέφωνα

Ανάκτηση σβησμένων – διαγραμμένων αρχείων σε Η/Υ ή κινητό τηλέφωνο.

Το γραφείο μας διαθέτει υπηρεσία ανάκτησης σβησμένων ή διαγραμμένων αρχείων με ειδικά προγράμματα ανάκτησης τελευταίας τεχνολογίας παραθέτοντας στον πελάτη έκθεση εργασιών. Η διαδικασία ανάκτησης γίνετε έπειτα από την σύναψη εντολής εργασίας από τον πελάτη και πάντα στα πλαίσια της Ελληνικής νομοθεσίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  1. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από κινητά τηλέφωνα (STANDARD-DEEP-ULTRA SCAN)
  2. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από tablet.
  3. Ανάκτηση διαγραμμένων αρχείων από μέσα αποθήκευσης (USB, MICRO SD, SD,HDD,SSD).
  4. Ανάκτηση αρχείων από συσκευές καταγραφής ήχου.
  5. Ανάκτηση δεδομένων από φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  6. Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένους δίσκους ( HDD,SSD)

Καταγραφή δραστηριότητας εταιρικού υπολογιστή

Το CERB PRO καταγράφει όλα τα στοιχεία των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων screenshots, δακτυλογράφησης, χρήση εφαρμογών και ιστοσελίδων, δραστηριότητα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και συνομιλίας, χρήση αρχείων και εγγράφων και πολλά άλλα. Μπορείτε να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές δραστηριοτήτων για να συνοψίσετε και να αναλύσετε τι συμβαίνει στο δίκτυό σας. Το CERB μπορεί επίσης να σας δείξει αυτό που κάνει ο καθένας στο δίκτυό σας σε πραγματικό χρόνο με ένα μόνο κλικ του ποντικιού μέσω της οπτικής επισκόπησης του δικτύου και του ενεργητικού του σε πραγματικό χρόνο. Το πρόγραμμα CERB έχει εφαρμογή σε εταιρείες για τον έλεγχο απόδοσης του προσωπικού σας καθώς και για να γνωρίζετε εάν σας υποκλέπτουν εταιρικά σας αρχεία σε ψηφιακή μορφή. Θα πρέπει βάση της νομοθεσίας το προσωπικό σας να έχει λάβει γνώση του προγράμματος και να συμφωνεί με αυτό.

Καταγραφή δραστηριότητας προσωπικού υπολογιστή

Το CERB PERSONAL σας επιτρέπει να ελέγχετε, να περιορίζετε και να παρακολουθείτε την πρόσβαση και τη χρήση του δικού σας υπολογιστή από οπουδήποτε. Μπορείτε να ελέγξετε πόσο καιρό και πότε επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας , να αποτρέπετε τη χρήση συγκεκριμένων προγραμμάτων, να αποκλείεται την πρόσβαση σε ορισμένους ιστότοπους, να περιορίζετε την πρόσβαση στις λειτουργίες των Windows και άλλα. Εκτός από τον έλεγχο πρόσβασης, το πρόγραμμα μπορεί επίσης να καταγράφει όλες τις δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των πληκτρολογήσεων, των επισκέψεων του ιστότοπου, των εφαρμογών που τρέχουν, των συζητήσεων, των screenshot και άλλων. Όλες οι καταγεγραμμένες δραστηριότητες είναι ορατές σε πραγματικό χρόνο από οπουδήποτε μέσω του online cloud.

Προστασία ανηλίκων από διαδικτυακό εκφοβισμό (cyber bullying)

Όλο και περισσότερα περιστατικά εκφοβισμού και εκμετάλλευσης ανηλίκων έρχονται στο φώς της δημοσιότητας και πολλές φορές με αρνητική κατάληξη για τους ανήλικους και κατά προέκταση για τους γονείς. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος αρκετές φορές δεν είναι δυνατόν να επέμβει καθότι δεν υπάρχει η έγκαιρη ενημέρωση από τους γονείς. Το πρόγραμμα CERB CHILDREN είναι ένα λογισμικό με το οποίο ο γονέας ή κηδεμόνας έχει την ακριβή ενημέρωση διαδικτυακής κίνησης του ανήλικου παιδιού του. Με αυτόν τον τρόπο και όταν αντιληφθεί κάτι ύποπτο έγκαιρα απευθύνετε στις αρχές με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση της.

Κρυπτογράφηση δίσκων

Κρυπτογράφηση δίσκων (Disk System Encryption) για εταιρείες και την προστασία προσωπικών δεδομένων και πελατολογίου.

Επαναφορά κωδικών πρόσβασης (Password Recovery) σε περίπτωση που έχετε χάσει ή ξεχάσει τον κωδικό σας πρόσβασης στον υπολογιστή σας. Απαραίτητη η εντολή εργασίας του πελάτη.

 

 

 

 

Ιδιωτική έρευνα?

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τους τίτλους : ντετέκτιβ, ιδιωτικός ντετέκτιβ, Ντετέκτιβ Αθήνα κτλ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρείτε απαντήσεις στο θέμα που σας απασχολεί.