Το γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών (ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ πρώην όρος) C.M.I. δουλεύει στην σιωπή και αφήνει την επιτυχία του να κάνει θόρυβο. Εάν λοιπόν ψάχνετε ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών που θα ασχοληθεί ουσιαστικά, εντελώς εχέμυθα και έμπιστα με το ζήτημα σας μας βρήκατε. Τα χαρακτηριστικά μας είναι η εχεμύθεια,η διασφάλιση απορρήτου,η εμπιστοσύνη,η ευθύτητα και πάνω από όλα οι τεκμηριωμένες αποδείξεις. Σε εμάς κάθε υπόθεση αντιμετωπίζεται άκρως επαγγελματικά με υπευθυνότητα και εχεμύθεια.
Στο τέλος της έρευνας μας τα αποτελέσματα βρίσκονται στα χέρια σας. Στη ζωή σας μια φορά θα χρειαστείτε ένα ιδιωτικό ερευνητή (ντεντέκτιβ πρώην όρος) και είναι χρέος σας να επιλέξετε τον κατάλληλο. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις υπηρεσίες μας. ΕΝΤΙΜΑ – ΕΜΠΙΣΤΑ – ΕΧΕΜΥΘΑ Καλέστε μας στο 6980-192003 ή στο 210-3009409. Το γραφείο μας διαθέτει άδεια κρατικής λειτουργίας από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης με αρ. 4891/7/1/237-γ

Ιδιωτική έρευνα?

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τους τίτλους : ντετέκτιβ, ιδιωτικός ντετέκτιβ, Ντετέκτιβ Αθήνα κτλ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρείτε απαντήσεις στο θέμα που σας απασχολεί.