Συζυγική Απιστία

Υποψιάζεστε ότι ο σύντροφος σας έχει μυστική ζωή ή κρύβει πράγματα από εσάς?

Οι ιδιωτικοί ερευνητές του γραφείου C.M.I μπορούν να σας βοηθήσουν. Σας προσφέρουν ασφαλή, επαγγελματική και διακριτική έρευνα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Εργαζόμαστε στο πλαίσιο του νόμου για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μας επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και έτσι να φτάσουν με διακριτικότητα πάντα, στην αλήθεια. Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να αισθάνεστε άβολα κατά την πρώτη επαφή με έναν Ιδιωτικό Ερευνητή.

Γι΄αυτό και η ομάδα των συνεργατών μας, είναι φιλική, επαγγελματική και έμπειρη έτσι ώστε να σας εξασφαλίσει, ότι θα λαμβάνετε εξαιρετικές, εμπιστευτικές συμβουλές κάθε φορά.

Αντιλαμβανόμαστε τα συναισθηματικά προβλήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις γάμου, σχέσεων και άλλων ιδιωτικών θεμάτων και χειριζόμαστε όλες τις υποθέσεις, από περιπτώσεις υποθέσεων υψηλού προφίλ, έως μικρά διακριτικά οικογενειακά θέματα με απόλυτη εχεμύθεια.!

 

 

Ιδιωτική έρευνα?

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τους τίτλους : ντετέκτιβ, ιδιωτικός ντετέκτιβ, Ντετέκτιβ Αθήνα κτλ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρείτε απαντήσεις στο θέμα που σας απασχολεί.