Βιομηχανική αντικατασκοπεία

Η Βιομηχανική Κατασκοπεία είναι μία μορφή μυστικής συλλογής πληροφοριών, πραγματοποιούμενη από μεμονωμένες προσωπικότητες ή από ομάδα ατόμων. Αποτελεί αδικοπραξία και συνεπάγεται υποχρέωση αποζημίωσης από πλευράς των παραγόντων που υπέκλεψαν ή κατασκόπευσαν. Είναι δημιούργημα των τελευταίων χρόνων και αποβλέπει στην παρακολούθηση αντίπαλων βιομηχανιών. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί προσβολή απόλυτου δικαιώματος κυριότητας καθώς η κατασκοπεία γίνεται εις βάρος της επιχείρησης/εταιρίας ή βιομηχανίας με σκοπό να υποκλέψει ή αντιγράψει τα αυθεντικά σχέδια της. Ειδικοί μισθωμένοι πράκτορες παρακολουθούν τις δραστηριότητες συναφών βιομηχανιών και συγκεντρώνουν στοιχεία σχετικά με τις μεθόδους της παραγωγής, την κατασκευή νέου τύπου προϊόντων κ.λ.π. Ο βαθμός εξέλιξής της είναι τόσο μεγάλος που κάποιος θα μπορούσε να πει ότι είναι εφάμιλλη της στρατιωτικής κατασκοπείας παγκοσμίως όσον αφορά τα μέσα και τους πόρους που χρησιμοποιούνται.

Το γραφείο μας διαθέτει ειδικούς ιδιωτικούς ερευνητές και αναλυτές με ειδίκευση σε θέματα βιομηχανικής αντικατασκοπείας. Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε μια ένδειξη πως είστε θύμα βιομηχανικής κατασκοπείας δεν έχετε παρά να μας καλέσετε ώστε να αναλάβουμε τον εντοπισμό μέσω έρευνας των φυσικών και τεχνικών κενών ασφαλείας που διευκόλυναν την διαρροή των εταιρικών σας πληροφοριών στους αντιπάλους.

Στον τομέα της βιομηχανικής αντικατασκοπείας εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο με επιτυχία, εχεμύθεια, αποτελεσματικότητα.

Τηλεφωνήστε στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών C.M.I για να βρούμε τη λύση!!!

 

 

Ιδιωτική έρευνα?

Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τους τίτλους : ντετέκτιβ, ιδιωτικός ντετέκτιβ, Ντετέκτιβ Αθήνα κτλ.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας και σίγουρα θα βρείτε απαντήσεις στο θέμα που σας απασχολεί.